Beställning kan göras via mail eller per telefon på 031- 13 18 00Till privatpersoner
All försäljning till privatpersoner som inte sker i min butik, görs via postförskott. Till priset tillkommer porto och postförskottsavgift.

Skulle någon artikel vara skadad vid ankomsten så ber jag er att genast reklamera försändelsen på ert postkontor.

För paket som av annan anledning ska returneras till mig måste ni själva stå för returporto. Skicka det inte som postförskott då sådana paket inte löses ut av mig. För outlösta paket debiteras fraktkostnaden.


Till företag
Liksom till privatpersoner kan jag skicka paket som postförskott eller via DHL. Vill ni ha varorna fakturerade ber jag er att först kontakta mig via telefon eller e-post. Jag förbehåller mig rätten att göra sedvanlig kreditprövning vid högre belopp.
Fakturakrediten är tio (10) dagar och efter förfallodagen debiteras påminnelseavgift om femtio (50:-) kronor, samt dröjsmålsränta enligt lag. Vid fakturering tillkommer fraktavgift enligt postens eller annan speditörs debitering. Ingen faktureringsavgift tillkommer.

Skulle någon artikel vara skadad vid ankomsten så ber jag er att genast reklamera försändelsen hos det företag som står för frakten. För paket som av annan anledning ska returneras till mig måste ni själva stå för returfrakt. Skicka det inte som postförskott/efterkrav då sådana paket inte löses ut av mig.
För outlösta paket debiteras fraktkostnaden.
 


Butik och verkstad, Kronhusbodarna Postgatan 8B   411 13 Göteborg